d1og2_havet_bat-pa-havet-lofoten-082009-99-0250

Dedicare-konsernet med 65 deltakere la årets kick-off til Lofoten

På bakgrunn av innsalget fra Lene hos G Travel Trøndelag og hennes overbevisning, valgte vi Lofoten til slutt i konkurranse med Roma og Berlin! 20 Nordmenn og 45 svensker tok turen nordover til dette fantastiske stedet.

Vi hadde tre helt utrolig flotte dager sammen med Jim og hans gjeng fra Event Lofoten. Fra første stund av ble vi tatt meget godt vare på.

Selve arrangementet med aktiviteter ble gjennomført på aller beste måte fra start til mål. Det gikk sømløst for oss og jeg som reiseleder for Dedicare hadde minimalt arbeide. Jim tok seg av alt av små og store saker som oppstår underveis når nesten 70 personer er på tur.

Aktivitetene vi gjorde var fisketur med konkurranse, RIB med havørn-safari, fiskeværsvandring, middag i Nyvågar, after-sea, lunch i Henningsvær, middag på Børsen og ikke minst tur opp til Festvågtinden.

Alle overganger og transporter gikk problemfritt og smidig for alle. Vi fikk flott oppfølging underveis i aktivitetene og ikke minst en utrolig coaching opp fjellet hvor mange overvant seg selv med den beste hjelp. Som nevnt tidligere vant Lofoten avstemningen blant annet over Roma. Mange av de som hadde stemt på Roma takket spesielt for at de heller fikk oppleve Lofoten.

I vår evaluering så er gjennomføringen og arrangementet helt problemfritt og kunne ikke vært bedre. Vi retter stor takk til G travel v/Lene og Event Lofoten med Jim i spissen for å ha skapt minner for livet for oss alle.

Petter Nyhagen, Administrerende direktør / Dedicare