Inspirasjon kan reise langt

Det er verdifullt å komme seg bort med kolleger og venner for å oppdage og oppleve noe nytt og helt annerledes. Vi hjelper deg uansett om du leter etter en strand for å telle sandkorn uten Excel, reise inn i ødemarken for å slippe unna storbyjungelen, finne en øde plass for å finne fellesskap eller finne din plass i en verden du ikke visste fantes. Finn inspirasjonen og den finner deg.

Kick-off

Starten på noe nytt bør markeres med noe helt nytt. Da kan det være svært effektivt med opplevelser som virkelig setter adrenalinet i fart. Skal vi et nytt sted, må vi dra til et nytt sted. Skal vi starte noe nytt, må vi gjøre noe nytt. Start øverst med en topptur og jobb deg nedover.

Kick-off her!

Team building

Inspirasjonen kommer ikke av seg selv — du må reise dit du finner den. Fellesskap og lagånd kan skapes på mange måter. Vår erfaring er at den styrkes aller mest når teamet får prøve seg på helt nye og uvante utfordringer som en spennende bretur kan gi.

Start turen

Insentivtur

Enkelte ganger er det verdt å belønne én eller flere ansatte med en opplevelse utenom det vanlige. Nye erfaringer og spennende opplevelser kan være en belønning i seg selv. Eller med andre ord: en belønning som betaler seg selv. Som en runde golf i midnattssol.

Belønn dine ansatte

Firmatur

En reise med kolleger du omgås hver dag kan forandre alt når hverdagen blir snudd på hodet og fylt med inntrykk. Dette er ikke vår påstand, men bekreftet av mange studier. Det de alle konkluderer med er at samholdet og nærheten knyttet til helt nye opplevelser faktisk er verdt hvert eneste investerte krone. Men ikke la det bare bli med snakk, lei en kajakk.

Ta årene fatt

Konferanse

Det er vel og bra å sitte på et konferansehotell, spise buffetlunsj og –middag og samles i baren på kvelden. Hva med å prøve et skikkelig sjøslag — mot naturen selv. Det blir en konferanse uten konkurranse. I tillegg kan nye topper nåes og helt nye mål skimtes i horisonten. Det er forbausende mye å lære av den eldste av alle læremestere. Ut på RIB Seafari!

Kom i gang

Strategisamling

Når det skal legges nye planer er det ofte smart å gjemme seg litt bort. Her er et forslag: Hva med å reise et sted du forsvinner i mengden fordi alt rundt deg er så stort og mektig. Det kan være et fjell, en himmel, en skog eller en storby. Alt er taima og tilrettelagt … Det kan gå opp et lys for mange når nordlyset setter inn.

Start planleggingen

Vennetur

Det er herlig å komme seg bort, men turen har en tendens til å bli bedre når man er flere. Guttetur, jentetur, vennetur — det å oppleve noe nytt sammen knytter sterke bånd og noe nytt å snakke om på de kjedelige middagsselskapene. Tilbring dagen på havet og avslutte den på land med selvfisket middag.

Ut på tur

Seniortur

De som har levd lengst har opplevd mest. Eller? Det er helt sikkert mange steder du aldri har vært men alltid hatt lyst til å besøke. Fordelen for de godt voksne er at dere kan reise stort sett når dere vil og blåse en lang marsj i klokke, kalender eller ukenummer. Og det er mye å oppleve, som isbjørnen i sitt rette element.

Start reisen
 

Sett i gang!

Drømmeturen er ikke langt unna. Gi oss din kontaktinformasjon og du hører fra oss innen kort tid. Våre verter vil sørge for at dere får en opplevelse som ikke går i glemmeboken.

 • BEDRIFT:
  Kick-off
  Konferanser
  Strategimøte
  Firmatur
  m.m.
 • GRUPPER:
  Familietur
  Guttetur
  Jentetur
  Feiringer
  m.m.
Start reisen her