Eventyr

Det eventyrlige kan være rett foran nesetippen din, men du må rette hodet den riktige veien. Finner du frem eventyrlysten og ønsket om å oppleve noe helt nytt og annerledes? Du kan nå de helt store høydene eller synke til bunns i opplevelser du aldri vil klare å skrive hjem om. Du må være der selv for å skjønne det. Prøv golf i midnattssol, brevandring i måneskinn eller badestamp under nordlyset. Ørne- og hvalsafari under en RIB Seafari — og topp det hele med den toppturen du alltid har drømt om.

Kultur

Hva med å finne en destinasjon med kulturhistorisk interesse? Besøk et sted som er særlig kjent for en historisk hendelse, ett eller flere byggverk eller hva med en bok eller film? Reis dit boken eller filmen tok deg og vandre de samme gatene og besøk de samme restaurantene som der og som du hungret etter. Kultur inneholder alt fra kunstvandring i Hellas til KaviarFactory i Henningsvær.

Storby

Knut Hamsun skrev i Sult: ”Det var i den tid jeg gikk omkring og sultet i Kristiania, denne forunderlige by som ingen forlater før han har fått merker av den.” Han var kanskje ikke på storbyferie, men merket hva store byer gjør med deg. Fritt tolket og i en moderne sammenheng blir du bare sulten på mer. Natt i New York, dag i Dubai eller ta kvelden i Kairo.

Sport

De fleste liker sport, men bare på TV og bare når vi vinner. Så hvorfor ikke reise dit det vinnes i et sett, der sport er mye morsommere enn på TV og der man kan kombinere sport med en rekke andre opplevelser som lokale tradisjoner, mat og drikke og nye og spennende opplevelser. Det går fort sport i det. Muligheten er mange — fra Anfield Road til Holmenkollen eller tyrefekting til Artic Challenge.
Hele poenget er å oppleve noe dere aldri har opplevet før. Og for å si det som det er — noe naboen eller venner heller aldri har opplevet.
Mulighetene for opplevelser er mange og store. De ligger der ute og venter på deg, og det er bare å gripe muligheten. Vi i Event Group er vertskapet og ønsker å gi deg en opplevelse du aldri vil glemme.

 

Sett i gang!

Drømmeturen er ikke langt unna. Gi oss din kontaktinformasjon og du hører fra oss innen kort tid. Våre verter vil sørge for at dere får en opplevelse som ikke går i glemmeboken.

 • BEDRIFT:
  Kick-off
  Konferanser
  Strategimøte
  Firmatur
  m.m.
 • GRUPPER:
  Familietur
  Guttetur
  Jentetur
  Feiringer
  m.m.
Start reisen her