1001 natt på 1 uke

24°27′36″N 54°18′44″E – Emirates Palace

 

Seniortur til Dubai og Abu Dhabi

Helse- og velværetur til Dubai og Abu Dhabi for deg som har opplevd mye, men fortsatt er på jakt etter flere eventyr.

Du er kommet til et punkt i livet hvor du fortjener å nyte det alle beste. Dette finner du sammen med oss i Dubai og Abu Dhabi på luksuriøse Emirates Palace.

I en opplevelsesrik uke skal vi gjennom et program tilpasset seniorer både med tanke på helse og enestående opplevelser. På turen vil du oppleve det ypperste av luksus i kombinasjon med nærkontakt med den arabiske kulturen. I tillegg er det lagt opp til trening og velvære for å innarbeide kunnskap og rutiner som kan videreføres hjemme.

Vi skreddersyr opplevelsen til de påmeldte og sørger for at din drøm blir realisert. Det handler om å i best mulig grad tilpasse turen til akkurat deg.

 

Dette vil du blant annet oppleve

– Aktivt norsk vertskap gjennom hele uken.
– Sol og varme i den kaldeste og mørkeste måneden i Norge.
– Luksuriøst opphold og omgivelser.
– Gourmet måltider på noen av de mest kjente og luksuriøse restaurantene i UAE.
– En reise fra det historiske til det moderne Midtøsten.
– Eksotiske markeder med krydder, tekstiler og gull.
– En reise inn i en annen verden og en annen kultur, ledet av norske guider.
– En reise med fokus på kultur, helse og velvære.
– Trening ledet av norsk personlige trener.

Med fly fra Oslo med norske guider, norsk trenere og foredragsholdere koster pakken 34 999,- per person i dobbeltrom. Og med kr 9 999,-i tillegg for singelrom. Aktivt vertskap, fly- og annen, transport, trening og aktiviteter samt alle måltider er inkludert i prisen.

Velkommen og asalamu aleikum!

Gjestfrihet er halve opplevelsen

Gjestfrihet og et godt vertskap må være er en selvfølge når man reiser bort, særlig til Midtøsten hvor dette er en del av hverdagen. Den arabiske kulturen er tuftet på å åpne døren for fremmede og invitere dem inn. Dette kan du nå få glede av både på arabisk og norsk vis.

Vi ønsker å bli kjent med deg, dine ønsker og forventinger.

Er du interessert i turen og har spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt. Vi er der for deg allerede før turen er bestilt.

Hilsen fra ditt vertskap


Vegeir Selboe

Salgssjef

Vegeir er vår spesialist på Midtøsten og UAE. Han brenner for å dele opplevelsene som området gir. Til daglig har han ansvar for salg, planlegging, organisering og gjennomføring av minnerike opplevelser for Event Group sine grupper. Han har bakgrunn fra forsvaret, har studert statsvitenskap og jobbet med ledelse innen detaljhandel. Han har vokst opp i Lofoten, har 3 barn og kone.

 
 

Patrick Olsen

Prosjektleder

Patrick er fra Sørlandet og med de blaude konsonanter og positive entusiasme skal han skape de helt spesielle opplevelsene, som man sent vil glemme. Han har en bakgrunn ifra salg og service og har de siste 4 årene jobbet som personlig trener. Han er spesialist på senior helse og trening. På fritiden er han ofte på tur i den norske naturen.


DAG 1
Vi møtes på Gardermoen og tar en gjennomgang av programmet. Vi reiser fra Oslo med direktefly til Dubai, med fantastiske Emirates Airlines. Ankomsten er sent lokal tid og vi sjekker inn på hotellet som er rett ved flyplassen.

DAG 2
Etter frokost er det valgfri morgenstrekk. Dette blir en tilpasset yogainspirert time hvor målet er å få i gang og strekke ut kroppen. Deretter sjekker vi ut og drar mot de gamle markedene. Her finnes det tekstiler, smykker og lukter for enhver nese og smak.
Vi inntar en bedre lunsj i nærområdet før vi kjører videre til Abu Dhabi og sjekker inn på selveste Emirates Palace. Her får du oppleve det ypperste av luksus. Vi samler oss under stjernehimmelen for å spise middag på den magiske 1500 meter lange private stranden til hotellet.

DAG 3
Etter frokost gjentar vi den valgfrie morgenstrekken. På formiddagen er det tid til å oppleve hotellet, gjerne med oppfølging og hjelp ved behov. Vi samles til lunsj og nyter måltidet. På ettermiddagen er det ny valgfri trening. Dette blir en styrketrening ledet av vår norske personlige trener. Øvelser og intensitet blir tilpasset den enkelte. På kvelden samles vi til et nytt måltid, i en ny restaurant på dette magiske hotellet.

DAG 4
Vi besøker en ørkencamp og får minner for livet. Dagen vil inneholde morsomme opplevelser og et innblikk i den arabiske historien. Vi inntar lunsj og middag ute i ørkenen.

DAG 5
Nok en dag på et av verdens mest fantastiske hotell. Dagen starter med valgfri morgenstrekk, og styrketrening. Frokost, lunsj og middag spiser vi i fellesskap på hotellet. Denne dagen handler om å nyte luksusen som Emirates Palace kan levere. Her er det mye å oppleve!

DAG 6
Etter frokost og valgfri morgenstrekk, sjekker vi ut av hotellet. Vi reiser deretter til Dubai. Vi avslutter eventyret i motsatt tidsalder enn der vi begynte. Fra å oppleve de gamle markedene første dag, skal vi siste dag oppleve det moderne Dubai. Vi bor rett ved Burj Khalifa, verdens høyeste bygg, og verdens største kjøpesenter, Dubai Mall. Her vil du få hjelp og veiledning til eventuell shopping. Vi utforsker verdens høyeste bygning, før vi avslutter med middag på en av Dubais aller beste restauranter, med utsikt mot det spektakulært fonteneshowet foran Burj Khalifa. Dette er opplevelser som gir minner for livet.

DAG 7
Tidlig utsjekk fra hotellet, deretter buss til flyplassen. Vi lander i Norge klokken 12, lokal norsk tid.