Vel møtt!

Event Group har jobbet lenge for å tilby bedrifter de aller beste opplevelsene når de reiser bort. Dette betyr erfaring, planlegging og lokalkunnskap. Alt dette kan læres, og derfor tilbys av andre – Det som derimot er vanskeligere å lære er å brenne for det man driver med og å være et perfekt vertskap. Enten du er på jakt etter kick-off, firmaturer eller konferanser, skaper vi rammer som gjør det ordinære til det ekstraordinære.

Vi planlegger alt ned til minste detalj og gir deg inntrykk og opplevelser du vil leve lenge på. De beste opplevelsene får man ikke med ferdige «pakker». De må tilpasses hver enkelt. Som arrangør tilbyr vi ikke ferdige løsninger. Vi tilbyr derimot uante muligheter for de mest utrolige opplevelsene.

Vår viktigste jobb er at dere skal slippe å tenke på noe annet enn å nyte oppholdet og opplevelsene. Vi vil at dere skal føle dere som hjemme når dere er borte. Det er slik det skal være, selv om det kan gjøre det litt ekstra vanskelig å forlate oss.

Det er dette vi lever av, og lever for.


Jim Eide

Daglig leder

Jim har gjennom mange år opparbeidet seg en bred kunnskap og et nettverk som kommer våre kunder til gode. Han er kreativ med et brennende hjerte for Nord-Norge, og finner perfekte løsninger for dere som skal på tur. Jim er daglig leder i Event Group og har hovedbase i Lofoten.

Fritiden går med til hans tre jenter og ellers liker han fjellturer om sommeren, ski om vinteren og sykler gjerne landeveien til Henningsvær når sjansen byr seg.

 

 

Nina Flaten

Salgs- og markedssjef for Østlandet

Nina er ansatt som salgs- og markedssjef for Østlandet. Nina har en bachelorgrad i økonomi- og forretningsjus fra Handelshøyskolen BI. Hun har 12 års erfaring fra forsikringsbransjen gjennom arbeid i Gjensidige og Norwegian Broker. I Norwegian Broker jobbet Nina som Key Account Manager med kundeansvar for DNB Eiendom.

Nina er glad i reising, friluftsliv, skikjøring og i å tilbringe tid med familie og venner.


Isabella Einarsen

Prosjektleder

Hun er født og oppvokst i Lofoten, bakgrunn fra salg- og markedsføring inn- og utland.
Har studert eksportmarkedsføring ved Universitetet i Nordland.
Lidenskap for Lofoten og naturen. Bruker fritiden på sønnen, fjellturer, SUP (stand up paddleboard), surfing, ski og snowboard om vinteren.

 

 

Patrick Olsen

Prosjektleder

Patrick er fra Sørlandet og med de blaude konsonanter og positive entusiasme skal han skape de helt spesielle opplevelsene, som man sent vil glemme. Han har en lang bakgrunn ifra salg og service blant annet innenfor telecom og helse. På fritiden er han ofte på tur i den norske naturen eller løper veldig lange løp.


Håkon William Skog Erlandsen

Freelance

Håkon er utdannet musiker og har jobbet mye med å skape opplevelser og minner som varer. Som ung tilbakeflytter til Mo i Rana har han et varmt hjerte for Helgeland og en særskilt interesse for regionen som kommer deg som besøkende til gode gjennom kunnskap og personlig vertskap. Håkon er en aktiv triatlet så fritiden benyttes gjerne til trening, og til jobb som saksofonist på det internasjonale markedet.

 

 

Catrine Gravningen Karlsen

Freelance

Catrine jobber med salg primært mot sør – og Vestlandet, samt Osloregionen. Hun jobber med planleggingen, organisering og gjennomføring av minnerike opplevelser for Event Lofoten sine grupper. Catrine har tidligere jobbet med Eventer i reisebyrå i Sandefjord, der hun sendte sine grupper på tur over hele verden. Hun er bosatt i Sandefjord og har tre barn. På fritiden er hun aktiv enten ute i naturen med familien, på sykkelsetet, eller aller helst på en fjelltopp i Lofoten.


Arne Dag Pettersen

Freelance

Arne Dag er salgskonsulent og allrounder og representerer Event Group rundt omkring i landet med hovedbase i Midt Norge. Han er tidligere bankmann og har lang erfaring innenfor salg og markedsføring.
Fritiden benyttes til friluftsliv og musikk, og feriene tilbringes så ofte som mulig på hytta i Lofoten.

 

 

Sett i gang!

Drømmeturen er ikke langt unna. Gi oss din kontaktinformasjon og du hører fra oss innen kort tid. Våre verter vil sørge for at dere får en opplevelse som ikke går i glemmeboken.

 • BEDRIFT:
  Kick-off
  Konferanser
  Strategimøte
  Firmatur
  m.m.
 • GRUPPER:
  Familietur
  Guttetur
  Jentetur
  Feiringer
  m.m.
Start reisen her